Investering

Omdat de tijd die er in de geboortereportages gaat zitten vele malen langer is dan een fotoshoot voor bijvoorbeeld jullie zwangerschap of pasgeboren baby’tje, is deze reportage uiteraard wat kostbaarder.

Er is een verschil in prijs tussen een geplande keizersnede en een spontane geboorte.
Voor een spontane bevalling ben ik vanaf 38 weken 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en voor jullie beschikbaar.
Ik kom naar jullie toe zodra je 4-6 cm ontsluiting hebt, maar je stelt mij al op de hoogte als de eerste tekenen van de aankondiging van de bevalling er zijn. Mijn voorkeur is om middels een WhatsApp groep elkaar op de hoogte te houden. En natuurlijk hebben we telefonisch contact.
Bij een geplande keizersnede scheelt het dat ik hier rekening mee kan houden en mijn andere werkzaamheden om jouw bevalling heen kan plannen. Vraag dan altijd toestemming aan de chirurg/ arts.
Het zou jammer zijn als je in het ziekenhuis komt, er toch geen reportage gemaakt mag worden door mij.

Geplande keizersnede: €649
Spontane geboorte: €1099

Deze prijzen zijn inclusief 100 tot 150 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie en op lage resolutie met mijn logo.
Er zijn ook mogelijkheden om een luxe album bij de reportage te bestellen, op deze manier houdt je een tastbare en professionele herinnering over en hoef je hier zelf geen tijd en moeite in te steken. De mogelijkheden hiervan zijn enorm, qua aantal foto’s en soorten albums. Ik neem tijdens het kennismakingsgesprek altijd een voorbeeld album mee.

Voor combinatie pakketen, vraag hiernaar, dit kan oplopen tot leuke kortingen! Bijvoorbeeld een combinatie zwangerschapsshoot en geboortereportage of combinatie zwangerschapsshoot, geboortereportage en newbornshoot

geboortefotografie geboortefotografie