Investering

Omdat de tijd die er in de geboortereportages gaat zitten vele malen langer is dan een fotoshoot voor bijvoorbeeld jullie zwangerschap of pasgeboren baby’tje, is deze reportage uiteraard wat kostbaarder.

Er is een verschil in prijs tussen een geplande keizersnede en een spontane geboorte.
Voor een spontane bevalling ben ik vanaf 38 weken 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en voor jullie beschikbaar.
Ik kom naar jullie toe zodra je 4-6 cm ontsluiting hebt, maar je stelt mij al op de hoogte als de eerste tekenen van de aankondiging van de bevalling er zijn. Mijn voorkeur is om middels een WhatsApp groep elkaar op de hoogte te houden. En natuurlijk hebben we telefonisch contact.
Bij een geplande keizersnede scheelt het dat ik hier rekening mee kan houden en mijn andere werkzaamheden om jouw bevalling heen kan plannen. Vraag dan altijd toestemming aan de chirurg/ arts.
Het zou jammer zijn als je in het ziekenhuis komt, er toch geen reportage gemaakt mag worden door mij.

Geplande keizersnede: €649
Spontane geboorte: €1099

Deze prijzen zijn inclusief 100 tot 150 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie en op lage resolutie met mijn logo.
Er zijn ook mogelijkheden om een luxe album bij de reportage te bestellen, op deze manier houdt je een tastbare en professionele herinnering over en hoef je hier zelf geen tijd en moeite in te steken. De mogelijkheden hiervan zijn enorm, qua aantal foto’s en soorten albums. Ik neem tijdens het kennismakingsgesprek altijd een voorbeeld album mee.

Ik hanteer ook pakketprijzen.
De investering van een combinatie van een zwangerschaps- en geboortereportage is €1215

De investering van een combinatie geboorte- en newbornreportage is €1299

De combinatie zwangerschaps-, geboorte- en newbornreportage is €1399

Kijk eens voor meer informatie voor de zwangerschaps- en newbornreportage op mijn website http://www.jovasfotografie.nl

geboortefotografie geboortefotografie