Over mij

Het fotograferen van een geboorte vind ik ontzettend bijzonder en intens! De sfeer, de moeder die een soort oerkracht krijgt, de partner die probeert te doen wat hij/zij kan, het onvoorspelbare en natuurlijk het moment dat een nieuw leven geboren wordt en ik kan en mag het allemaal vast leggen.
Waarom vind ik het zo belangrijk dit voor jullie vast te leggen? Je kunt het je later allemaal niet zo goed meer herinneren, de momenten van steun van je partner, de weeën, het persen en natuurlijk het eerste moment dat je je kindje ziet.
Ik hoor van andere stellen dat de respectvolle en warme manier van vastleggen zoals ik dat doe, heel prettig is. Kijk eens bij mijn pagina recensies hoe eerdere klanten het ervaren hebben mij als geboortefotograaf geboekt te hebben.
Voordat jullie mij toelaten tot de intieme gebeurtenis van de geboorte van jullie kindje, stel ik me hier voor en wil ik uiteraard in levende lijve kennis met jullie maken. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een basis van vertrouwen is tussen jullie en mij.

Ik ben geboren in 1976 en woon samen met mijn lief en zijn kinderen in Rotterdam. Tijdens mijn werk als manager in de kinderopvang en woonbegeleidster in de zorg heb ik me sinds 2005 gestort op fotografie.
Ik ben begonnen met het fotograferen van de zwangerschappen van mijn vriendin. Inmiddels heb ik meer dan 80 zwangere vrouwen gefotografeerd, veel pasgeboren kindjes in de eerste weken vastgelegd en ben ik inmiddels bij aardig wat geboortes aanwezig geweest. Elk contact dat ik met de klant heb moet voor mij goed voelen en mij streven is de klant tevreden achterlaten met foto’s waar ze met een goed gevoel op terug kunnen kijken.
In de loop van de jaren is mijn hobby tot een professioneel bedrijf gegroeid waar ik veel aandacht aan besteed en energie in stop.
Op mijn andere website www.jovasfotografie.nl kan je meer van mijn werk vinden.

Joyce